Close
Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Péterfy Borit szeretjük hallgatni, szeretjük nézni, de most megjelent egy könyve, és adódik a kérdés: olvasni is szeretjük-e őt, vagy mindenkinek jobb lett volna, ha a színpadon marad?

Gyorsan lelöjjük a poént: nagyon örültünk, hogy a Borikönyv című önéletrajzi regénye remek olvasmány, egy igazi érzelmi hullámvasút, ami szerintem tökéletesen passzol a Péterfy-életműbe. Hogy miért? Először is, mert fájdalmasan őszinte. Aztán azért, mert egy olyan világban, amiben mindenki izzadva igyekszik tökéletesnek látszani, ő felvállalja a tökéletlenségét, azt, hogy ugyanúgy elcseszi, mint bármelyikünk, azt, hogy képes tévedni és ha úgy alakul, képes megbocsátani is, bármilyen nehéznek is tűnik.

Péterfy Borival beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, milyen elmesélni egy országnak olyasmit, amiről mások legszívesebben mélyen hallgatnának, mi maradt ki a könyvéből, és hogy szerinte mi a hosszú párkapcsolatok titka?

Partnerünk a Rode mikrofon.

scolar kiadó | izing róbert | szex | péterfy bori & the love band | Péterfy bori

FOLYTASD EZZEL

Bitcoin bányát nyitott az Alföldön, de a McDonald’s-ba nem vették fel – Weiler Péter-podcast

Nehéz ember és senki sem szereti a szakmában – Kovács Kristóf-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom