Close
Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Péterfy Borit szeretjük hallgatni, szeretjük nézni, de most megjelent egy könyve, és adódik a kérdés: olvasni is szeretjük-e őt, vagy mindenkinek jobb lett volna, ha a színpadon marad?

Gyorsan lelöjjük a poént: nagyon örültünk, hogy a Borikönyv című önéletrajzi regénye remek olvasmány, egy igazi érzelmi hullámvasút, ami szerintem tökéletesen passzol a Péterfy-életműbe. Hogy miért? Először is, mert fájdalmasan őszinte. Aztán azért, mert egy olyan világban, amiben mindenki izzadva igyekszik tökéletesnek látszani, ő felvállalja a tökéletlenségét, azt, hogy ugyanúgy elcseszi, mint bármelyikünk, azt, hogy képes tévedni és ha úgy alakul, képes megbocsátani is, bármilyen nehéznek is tűnik.

Péterfy Borival beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, milyen elmesélni egy országnak olyasmit, amiről mások legszívesebben mélyen hallgatnának, mi maradt ki a könyvéből, és hogy szerinte mi a hosszú párkapcsolatok titka?

Partnerünk a Rode mikrofon.

full random podcast | borikönyv | péterfy bori & the love band | önéletrajz | szex

FOLYTASD EZZEL

A kifutóktól a CNN-en át a Guardianig – Rajzák Kinga-podcast

Mindenkinek rossz lesz, de nem mindegy, hányan fognak belehalni – Gerendai Károly-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom