Close
Ha vannak téglarajongók, akkor ők biztosan imádni fogják Brooklyn új irodaházát

Ha vannak téglarajongók, akkor ők biztosan imádni fogják Brooklyn új irodaházát

Egy kis Szilícium-völgy költözött New York Willamsburgjébe.

Elkészült Brooklyn egyik legújabb irodája, a környék ipari jellegét és örökségét magára öltő 25 Kent. A Hollwich Kusner stúdió által tervezett monstrumhoz hasonló kereskedelmi irodaprojektet ötven éve nem látott a városrész.

A negyed egyedi karakterét és erősen indusztriál hangulatát megjelenítő tégla- és üvegépület modern közösségi térként és keltetőként működik:

elsősorban innovátorok, induló vállalkozások és csúcstechnológiában utazó szakemberek gyűjtőhelye.

Ipari mennyiségű téglát használtak fel az építéséhez, amelyek főként a közeli raktárak anyagára és arányaira utalnak.

A hétszintes épület elsőre meghökkentő, egyenetlen elosztású lépcsőzetes formát kapott hatalmas méretű (négy és fél méteres) ablakokkal, hogy azok egyrészt rengeteg fényt eresszenek át, másrészt a Manhattant és és Brooklynt láttatni engedő csodás panorámája segítsen kicsit az inspirálódásban.

Az utcafronton találhatók az épület kiszolgáló kiskereskedelmi egységei, éttermek, üzletek és kávézók, de ennél sokkal izgalmasabb, hogy a sétálóutca folytatólagosan áthalad az épület központi részén. A sétány a Bushwick Inlet Parkot és a William Vale hotelt köti össze.

Ahogy Matthias Hollowich, a HWKN társalapítója elmondta, Williamsburg energiájával töltötték meg az épületet, hogy egy olyan kreatív helyet hozzanak létre, amely összeköti a vállalkozókat a közösséggel, és ahol a bérlők energikus, inspiratív és ösztönző munkahelyen dolgozhatnak, valamint segíthetik egymást, legyen szó induló vagy már befutott projektekről.

Odabent többféle, kiválóan felszerelt munkaállomást rendeztek be; lehetőség van nyitott, egy légterű irodában alkotni, de természetesen annak is kínálnak alternatívát, aki inkább elvonulna egy csendes szobába a gondolataival. Konferenciatermek, tárgyalók és közös helyiségek is rendelkezésre állnak, mint ahogy jó néhány fürdőszobát, konyhát, öltözőt, zuhanyzót, sőt még fitneszközpontot is találni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ty Cole)

 

 

 

tégla | 25 kent | ipari | üveg | new york

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom