Close
Egy nagy adag tejszínhabot hagytak a Trafalgar téren

Egy nagy adag tejszínhabot hagytak a Trafalgar téren

1999 óta jelennek meg különböző kortárs alkotások a londoni Trafalgar tér négy oszlopának egyikén. Most Heather Phillipson extrém, interaktív szobrán a sor. A The End, vagyis A vég címre keresztelt installáció 2022 tavaszáig marad a téren. 

London elég pezsgő színtere a street artnak és a különleges installációknak. A városiak a dizájnheteken és fesztiválokon élvezhetik leginkább a helyi és nemzetközi alkotók műveit, de Londonban már az adventi díszítés is felér egy kortárs utcai kiállítással.

Most Heather Phillipson angol művész feltűnő installációját fotózhatják a Trafalgaron, mi több, magával az installációval is készíthetnek képek azok, akik nemcsak néznek, de látnak is. A óriási tejszínhabfújást ábrázoló szobron egy légy és egy drón kapott helyet – a drónhoz hozzá lehet csatlakoztatni a nézők telefonját, és képeket lehet kattintani a segítségével.

A londoniaknak van humorérzékük, érdeklődéssel fogadták Phillipson habcsókját, még senki sem emelt hangot július 30-i felállítása óta, hogy zavarná a hab, a cseresznye, a légy, vagy éppen a drón.

Ez is érdekelhet:

installáció | trafalgar tér | trafalgar square | heather phillipson | london

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram