Close
Egy nagy adag tejszínhabot hagytak a Trafalgar téren

Egy nagy adag tejszínhabot hagytak a Trafalgar téren

1999 óta jelennek meg különböző kortárs alkotások a londoni Trafalgar tér négy oszlopának egyikén. Most Heather Phillipson extrém, interaktív szobrán a sor. A The End, vagyis A vég címre keresztelt installáció 2022 tavaszáig marad a téren. 

London elég pezsgő színtere a street artnak és a különleges installációknak. A városiak a dizájnheteken és fesztiválokon élvezhetik leginkább a helyi és nemzetközi alkotók műveit, de Londonban már az adventi díszítés is felér egy kortárs utcai kiállítással.

Most Heather Phillipson angol művész feltűnő installációját fotózhatják a Trafalgaron, mi több, magával az installációval is készíthetnek képek azok, akik nemcsak néznek, de látnak is. A óriási tejszínhabfújást ábrázoló szobron egy légy és egy drón kapott helyet – a drónhoz hozzá lehet csatlakoztatni a nézők telefonját, és képeket lehet kattintani a segítségével.

A londoniaknak van humorérzékük, érdeklődéssel fogadták Phillipson habcsókját, még senki sem emelt hangot július 30-i felállítása óta, hogy zavarná a hab, a cseresznye, a légy, vagy éppen a drón.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom