Close
Május 29-től egy kicsit fellélegezhetnek a budapesti vendéglátóhelyek

Május 29-től egy kicsit fellélegezhetnek a budapesti vendéglátóhelyek

Rengeteg vendéglő, étterem, cukrászda, kávézó és bár nyithat újra pénteken, mivel május 29-től nem korlátozzák tovább a vendéglátóhelyek működését sem. Beltéren is elindulhat a vendégek kiszolgálása, természetesen ügyelve a higiéniai szabályozásokra. 

Tehetetlenek voltak azok a helyek, akik nem tudtak teraszt, kerthelyiséget nyitni, és kizárólag elvitelre dolgozhattak. Az enyhítés tovább folytatódik, így május utolsó péntekétől immár a budapesti vendéglátóhelyek is visszaállhatnak a benti kiszolgálásra is. A dolgozóknak maszkot kell viselni. Ezzel a főváros gyakorlatilag ugyanolyan szakaszhoz ért, mint a vidék.

A turisták hiányának problémáját ez persze nem oldja meg, most azok lesznek kedvező helyzetben, akik sosem feledkeztek el a lokálpatriótákról.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

koronavírus-járvány | étterem | vendéglátás | post-korona | post covid

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom