Close
Teljes zárlatot rendelnek el az egyik szomszédos országban

Teljes zárlatot rendelnek el az egyik szomszédos országban

Néhány nappal azután, hogy Ausztria hétfőtől kijárási tilalmat vezetett be az oltatlanok számára, most teljes zárlatot vezet be.

Alexander Schallenberg kancellár bejelentette, hogy a lezárás legalább tíz napig fog tartani. Ennek értelmében hétfőtől kijárási tilalom lép életbe, kötelező a maszkviselés a zárt helyeken, 2022. február 1-jétől pedig törvényileg köteleznének mindenkit az oltás beadatására.

Utóbbit a rekordszámú megbetegedéssel és Nyugat-Európa egyik legalacsonyabb átoltottsági arányával indokolta. „Nem akarunk ötödik hullámot” – mondta Schallenberg. Az oltatlanok számára a korlátozás a tíz nap letelte után is érvényben marad.

(Forrás: BBC, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom