Close
Hat teljesen különböző színvilágba öltöztették ugyanazt a szobát

Hat teljesen különböző színvilágba öltöztették ugyanazt a szobát

Sokan éreztük már azt egy-egy egzotikus utazás során, hogy mindenáron haza akarjuk vinni, csempészni a nemrég felfedezett tájnak, miliőnek egy-egy darabkáját.

A HomeAdvisor belsőépítészeit is ez a késztetés inspirálta: fogták ugyanis a bolygó hat emblematikus, festői szépségű helyét és entitását – a Grand Canyont, a Yellowstone Calderát, a Fudzsit, a Serengetit, a Banff Nemzeti Parkot és a Nagy-korallzátonyt –, majd ezeknek a dominánsabb színeiből újraértelmezték ugyanazt az enteriőrt. A színek mellett a kiválasztott festmény, valamint az asztalra helyezett és a kanapé mögött megbúvó növényzet változott csupán. De mégis mennyire másak lettek!

Grand Canyon, Arizona, Amerikai Egyesült Államok:

Yellowstone Caldera, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok:

Fudzsi-hegy, Japán:

Banff Nemzeti Park, Kanada:

Nagy-korallzátony, Ausztrália:

Serengeti Nemzeti Park, Tanzánia:

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Home Advisor)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom