Close
Felejthetetlen élmény lehet bebarangolni a világ tetejét

Felejthetetlen élmény lehet bebarangolni a világ tetejét

Nyolc „gólyalábon” álló épületrészből áll ez a tibeti „kempingtábor” – mindegyik saját erkéllyel, valamint padlótól mennyezetig tartó ablakokkal, hogy teljesen felfalhasd szemeiddel a misztikus távol-keleti tájat.

Egészen pazar lehet ide este mondjuk megérkezni, miközben a háttérben „füstölgő” tibeti hegyek uralják az eget. A világ szakrális központjának is nevezett Tibet tökéletes arra, hogy az ember kicsit elvonuljon, feltöltődjön, vagy akár komolyabban megismerhesse önmagát.

Itt még az idő is másképp telik.

De aki az alapvető kényelemről, valamint a szórakozási lehetőségekről sem mondana le, annak igen hasznos lesz a közelben lévő bár, grillbüfé és kávézó.

Tibet egyébként mintegy ötezer méterrel helyezkedik átlagosan a tengerszint felett, ezzel a bolygó legmagasabban fekvő területe, amelyet a világ tetejeként s emlegetnek.  A belső-ázsiai régió páratlan természeti és kulturális kincseket tartogat nekünk, ez a hetven hektáros, rusztikus szállásrendszer pedig ideális bázist nyújthat nekünk a tibeti kalandozásunkhoz.

Ez is érdekelhet:

tibet | szállás | ázsia | kína

FOLYTASD EZZEL

Így őrizheti meg a Buckingham-palota II. Erzsébet emlékét

Közel tíz éve nem hirdettek még ennyi eladó házat, mint most

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram