Close
Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Talán sokak készletéből hiányzik egy ilyen magasszárú cipő, de most megérkezett a Tisza Basket kollekciójának egyik legmarkánsabb képviselője.

A tervezés és a kivitelezés egy majd’ negyven éves időutazással vette kezdetét, ugyanis a cipő őse egy 1984-es akkori BNV kiállításon debütált tornacipő, amit szerettek volna feléleszteni. A korabeli modell leginkább az első osztályú kosarasok legjobb barátja volt, de archív képek alapján sejthető, hogy több sportágban is megállta a helyét, akár terem vagy betonos felhasználásról beszélünk. A régi modellen minimális változtatásokat eszközöltek:

a komfortérzet javítása miatt frissült a talp, iletve az új modell a Regattához hasonló neoprén talpbetétet kapott, míg a felső sarokelem velúr bőrre változott.

A cipőből 370 pár készült, méretezése 37-től 46-ig terjed.

A legújabb Basket-kollekció második cipője a magasszárú modell testvére, az alacsony kivitelű párja a nyár régi-új slágere.

A közel negyven éve napvilágot látott eredeti modell az archív anyagok szerint leginkább kézilabda tornák főszereplője volt, ami a ráncfelvarrásának hála ma egy igazi nyári félcipőben tér vissza a Tiszát szerető vásárlók körében.

A korábbi sziluetten szándékosan szinte alig változtattak, de sikerült a cipő alapjául szolgáló magas minőségű vászon alapanyagot reprodukálni, ahogy a vékony, szitanyomattal készülő nyelvet is.

Ebből a cipőből is 370 pár készült, a méretezés pedig 37-től 46-os méretig terjed.

cipő | tisza | új kollekció | basket

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram