Close
Íme a titkos vakáció, melynek úti célja csak két nappal indulás előtt derül ki

Íme a titkos vakáció, melynek úti célja csak két nappal indulás előtt derül ki

Az Air New Zealand programja megmozgatja picit az utazók fantáziáját. 

Mystery Breaks néven fut a húsz különböző új-zélandi célállomásra repülő légitársaság akciója, melynek lényege, hogy a nyaralási csomagot lefoglalók csupán két nappal a felszállás előtt tudják meg,

hová is utaznak pontosan.

A dolog úgy működik, hogy az izgalmat kereső utas kiválasztja a számára legmegfelelőbb dátumot, egyúttal megjelöl egy olyan helyet is, ahová nem szeretne menni – talán azért, mert korábban már járt ott, vagy egyszerűen csak nem találja elég vonzónak.

Háromféle csomagból lehet választani: a közel négyszáz dollárba (122 ezer forintba) kerülő alapcsomag tartalmaz két vagy három éjszakára szóló szállást reggelivel egy három- vagy négycsillagos hotelben, valamint a visszaútra érvényes repülőjegyet. A Deluxe-ot választók hétszáz dollárért (214 ezer forintért) négy- vagy ötcsillagos szállodában pihenhetnek, és autót is kapnak az ott tartózkodásuk idejére,

míg a Luxury csomag kicsivel több mint ezer dollárért (306 ezer forintért) ötcsillagos hotelszobát biztosít reggelivel és vacsorával, valamint bérelt autóval együtt.

Új-Zéland lakói jelenleg nem utazhatnak külföldre, úgyhogy számukra kizárólag a belföldi pihenés jelenthet opciót.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Unsplash, Pixabay)

vakáció | repülés | titkos | program | Air New Zealand

FOLYTASD EZZEL

Ez várhat ránk az idén a horvát és osztrák sípályákon

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram