Close
Bámulatos videó mutatja be, hogyan lehet tíz nap alatt megtenni egy világkörüli utat

Bámulatos videó mutatja be, hogyan lehet tíz nap alatt megtenni egy világkörüli utat

Casey Neistat népszerű Youtube-vlogger. A legnagyobb videómegosztó oldalon több mint kilencmillió feliratkozója van, utazási videói pedig ennél is többeket inspirálnak.

A Make it Count című útifilm a Nike-val való együttműködése jegyében született meg, egy tíz napos világkörüli utat örökített meg egy gyors vágású, vidám zenével kísért, inspiráló idézetekkel tarkított kisfilmben.

A videót elnézve pedig azonnal rájöhetünk, hogy szívünk mélyén Egyiptomba, Dél-Afrikába és Zambiába vágyunk.

Címlapkép forrása: Pixabay

utazás | utazási videó | úti film | kisfilm | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram