Close
Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

A borászkodásban is szemmel látható az evolúció. Ma már nem elég csak jó bort adni egy hangulatos teraszon. Kell az élményfaktor, a szép környezet, a magával ragadó dizájn, a pimasz címke, a közösségépítés. A hegymagasi Gilvesy erre érzett rá profin az elmúlt években – írtuk nemrég a pincészetről, amely most szombaton próbálja megadni azt a bizonyos élményfaktort. 

Az augusztus 10-i Nyár, Bor, Pizza esemény nevéből minden lényeges tudnivaló kiderül, tehát remélhetőleg kellemes időben kóstolgathatunk borokat, amelyek jól csúszhatnak a frissen sütött pizzák mellé.

A középpontban a Terra No 1 és Terra No 2 elnevezésű borok lesznek: mindkettő a pincészethez tartozó két különböző termőhelyről szüretelt, azonos műveléssel és eljárással készülő rajnai rizlingből palackozott. Szombaton bemutatják a borokat, sütnek melléjük pizzát, és akit érdekel, megnézheti a pincét is.

A férőhelyek száma limitált, ezért az asztalfoglalás ajánlott. További részletek errefelé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Gyana Dániel)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom