Close
Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

A borászkodásban is szemmel látható az evolúció. Ma már nem elég csak jó bort adni egy hangulatos teraszon. Kell az élményfaktor, a szép környezet, a magával ragadó dizájn, a pimasz címke, a közösségépítés. A hegymagasi Gilvesy erre érzett rá profin az elmúlt években – írtuk nemrég a pincészetről, amely most szombaton próbálja megadni azt a bizonyos élményfaktort. 

Az augusztus 10-i Nyár, Bor, Pizza esemény nevéből minden lényeges tudnivaló kiderül, tehát remélhetőleg kellemes időben kóstolgathatunk borokat, amelyek jól csúszhatnak a frissen sütött pizzák mellé.

A középpontban a Terra No 1 és Terra No 2 elnevezésű borok lesznek: mindkettő a pincészethez tartozó két különböző termőhelyről szüretelt, azonos műveléssel és eljárással készülő rajnai rizlingből palackozott. Szombaton bemutatják a borokat, sütnek melléjük pizzát, és akit érdekel, megnézheti a pincét is.

A férőhelyek száma limitált, ezért az asztalfoglalás ajánlott. További részletek errefelé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Gyana Dániel)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom