Close
Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

Nyár, bor, pizza és Balaton – Itt a tökéletes program szombatra

A borászkodásban is szemmel látható az evolúció. Ma már nem elég csak jó bort adni egy hangulatos teraszon. Kell az élményfaktor, a szép környezet, a magával ragadó dizájn, a pimasz címke, a közösségépítés. A hegymagasi Gilvesy erre érzett rá profin az elmúlt években – írtuk nemrég a pincészetről, amely most szombaton próbálja megadni azt a bizonyos élményfaktort. 

Az augusztus 10-i Nyár, Bor, Pizza esemény nevéből minden lényeges tudnivaló kiderül, tehát remélhetőleg kellemes időben kóstolgathatunk borokat, amelyek jól csúszhatnak a frissen sütött pizzák mellé.

A középpontban a Terra No 1 és Terra No 2 elnevezésű borok lesznek: mindkettő a pincészethez tartozó két különböző termőhelyről szüretelt, azonos műveléssel és eljárással készülő rajnai rizlingből palackozott. Szombaton bemutatják a borokat, sütnek melléjük pizzát, és akit érdekel, megnézheti a pincét is.

A férőhelyek száma limitált, ezért az asztalfoglalás ajánlott. További részletek errefelé.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Gyana Dániel)

Close