Close
Nézegessünk buja festményeket, ezúttal a természetről!

Nézegessünk buja festményeket, ezúttal a természetről!

Nemcsak a női idomokról szóló festmények lehetnek buják, hanem a zabolátlan, emberi kéz által érintetlen természeti képek is. Tomás Sánchez kubai festő például ilyen mesés dzsungelképekkel próbálja természetközelibbé tenni a belső tereket.

“Amikor festek, meditatív állapotba kerülök. Ez elvezet oda, hogy szinte egyesülök a természettel. És fordítva is igaz ez, maga a természet is kikapcsol és elcsendesít”

– mondja a művész, aki egyébként az érintetlen természet mellett egy olyan sorozatot is jegyez, ami a környezetszennyezésről, a hulladékfelhalmozásról szól.

A nyomasztó képek helyett azonban most nézegessük a legvadabb dzsungeleket, melyekben közös, hogy szinte majdnem mindegyik képen el van rejtve egyetlen alak. Egy ember, aki valami nagyon aprón, de feltűnik a fák tövében, a tavak partján. Hogy ez magát a művészt, vagy az emberi jelenlétet szimbolizálja, talány.

Lebilincselő kollekció!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Colossal, Tomás Sánchez) 

 

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom