Close
Nézegessünk buja festményeket, ezúttal a természetről!

Nézegessünk buja festményeket, ezúttal a természetről!

Nemcsak a női idomokról szóló festmények lehetnek buják, hanem a zabolátlan, emberi kéz által érintetlen természeti képek is. Tomás Sánchez kubai festő például ilyen mesés dzsungelképekkel próbálja természetközelibbé tenni a belső tereket.

“Amikor festek, meditatív állapotba kerülök. Ez elvezet oda, hogy szinte egyesülök a természettel. És fordítva is igaz ez, maga a természet is kikapcsol és elcsendesít”

– mondja a művész, aki egyébként az érintetlen természet mellett egy olyan sorozatot is jegyez, ami a környezetszennyezésről, a hulladékfelhalmozásról szól.

A nyomasztó képek helyett azonban most nézegessük a legvadabb dzsungeleket, melyekben közös, hogy szinte majdnem mindegyik képen el van rejtve egyetlen alak. Egy ember, aki valami nagyon aprón, de feltűnik a fák tövében, a tavak partján. Hogy ez magát a művészt, vagy az emberi jelenlétet szimbolizálja, talány.

Lebilincselő kollekció!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Colossal, Tomás Sánchez) 

 

természet | festmény | meditáció | tomás sánchez | kubai festő

FOLYTASD EZZEL

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram