Close
Az egyik legismertebb magyar divatfotós bevisz a színfalak mögé

Az egyik legismertebb magyar divatfotós bevisz a színfalak mögé

A hosszú éveken át New Yorkban élő Tombor Zoltán életével és munkásságával ismerkedhetünk meg március 20-án.

Tombor Zoltán fotográfus neve nemcsak Magyarországon ismert, a nemzetközi élvonalba tartozik, és egyedi látásmódjával, sosem nyugvó kreativitásával már régen túlmutat a divatfotózáson. Olyan nagy múltú magazinoknak dolgozik, mint a Vogue, a Harper’s Bazaar, az Elle és a Time, elkészíti Alicia Keys kedvenc portréját, vagy gyönyörű feleségét, Nellit fotózza.

Igazi különlegességre számíthatunk a Budapest FotóFesztivál programsorozata (BPF Nights) keretében, hiszen a művész az életéről és a szakma színfalak mögötti aspektusáról is őszintén mesél majd március 20-án a Hybridart Space-ben.

Az esemény ingyenes, a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet: [email protected].

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

divatfotózás | program | Budapest FotóFesztivál | budapest | tombor zoltán

FOLYTASD EZZEL

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom