Close
Az egyik legismertebb magyar divatfotós bevisz a színfalak mögé

Az egyik legismertebb magyar divatfotós bevisz a színfalak mögé

A hosszú éveken át New Yorkban élő Tombor Zoltán életével és munkásságával ismerkedhetünk meg március 20-án.

Tombor Zoltán fotográfus neve nemcsak Magyarországon ismert, a nemzetközi élvonalba tartozik, és egyedi látásmódjával, sosem nyugvó kreativitásával már régen túlmutat a divatfotózáson. Olyan nagy múltú magazinoknak dolgozik, mint a Vogue, a Harper’s Bazaar, az Elle és a Time, elkészíti Alicia Keys kedvenc portréját, vagy gyönyörű feleségét, Nellit fotózza.

Igazi különlegességre számíthatunk a Budapest FotóFesztivál programsorozata (BPF Nights) keretében, hiszen a művész az életéről és a szakma színfalak mögötti aspektusáról is őszintén mesél majd március 20-án a Hybridart Space-ben.

Az esemény ingyenes, a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet: budapestphotofestival.org@gmail.com.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom