Close
Rendkívüli intézkedéseket hoztak, felfüggesztették a tömegrendezvényeket is Moszkvában

Rendkívüli intézkedéseket hoztak, felfüggesztették a tömegrendezvényeket is Moszkvában

A Wagner-csoport egyre közelebb van Moszkvához, a hatóságok sorra jelentik be az intézkedéseket.

A The Guardian tájékoztatása szerint a moszkvai régióban július 1-jéig

felfüggesztették a szabadtéri és az oktatási intézményekben zajló tömegrendezvényeket.

A hatóságok azt követően jelentették be ezt a döntést, hogy Moszkva polgármestere arra kérte a lakosságot, tartózkodjanak a főváros körüli utazástól.

Ahogyan azt megírtuk, megkezdték a lakosság evakuálását a közintézményekből, elfogytak a repülőjegyek a Moszkvából induló járatokra, az orosz főváros polgármestere pedig hétfőre munkaszüneti napot hirdetett.

(Fotó: Getty)

kijárási tilalom | kijárási korlátozás | intézkedés | oroszország | tömegrendezvény

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram