Close
Nem semmi, ki készítette a Tommy Hilfiger új kapszulakollekcióját!

Nem semmi, ki készítette a Tommy Hilfiger új kapszulakollekcióját!

Ralph Lauren unokaöccséhez fűződik a dekonstruktív kapszulagardrób. 

A Hilfiger 2023-as őszi darabjait újragondolva a Tommy Hilfiger és Greg Lauren együttműködéséből jött létre egy tizenkilenc darabos kollekció. A kínálatban a szakadt chino nadrágok visszafoltozva születnek újjá, a jellegzetes kamionos dzsekik pedig farmerlapokból készülnek. Az oxfordi ingeken egyetemi kabátokról leszedett piros-fehér-kék címkék láthatók. De

meglepő változásokon ment keresztül egy alaszkai puffer és egy pulóver is.

– Mindig is tiszteltem Greg figyelmét, amit a részleteknek szentel, valamint ízlését és tehetségét – mondta Hilfiger. Hozzátette: dekonstruált művészisége elmossa a határt a klasszikus és a kortárs között. Hasonló dolgokból merítik ihletet és hasonlóakban találják meg a szépséget. A kollekció pedig arról szól, hogy

újragondolják a klasszikus darabokat, hogy azok mai frissességet kapjanak.

Greg hozzátette: a célja az együttműködéssel az volt, hogy a meglévő darabokat dekonstruálja és valami újat alkosson belőlük. Az ötlet pedig, hogy doboznyi Tommy Hilfiger-darabbal dolgozhat, nagyon tetszett neki.

A Tommy x Greg Lauren kollekció ultralimitált darabszámban vásárolható csupán meg.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Tommy Hilfiger)

lauren | divat | stílus | hilfiger

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom