Close
Most megnézheted az Oscar-esélyes, és amúgy is remek magyar rövidfilmet

Most megnézheted az Oscar-esélyes, és amúgy is remek magyar rövidfilmet

Tóth Barnabás Susotázs című filmje több mint húsz díjat nyert, jelölték az Oscarra is, shortlistes lett, szerepel benne Osvárt Andrea… folytassuk?

A Susotázs arra is jó példa, hogy a világ legunalmasabb előadása is lehet drámai helyszín, azt is bizonyítja, hogy Göttinger Pál nem csak az Operabeavató-n alakít nagyot – de tényleg kár ennyit beszélni róla, amikor látható is a Vimeón, még néhány napig.

osvárt andrea | video | göttinger pál | rövidfilm | susotázs

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram