Close
Úgy repülhetjük körbe a Dunakanyart, ahogyan eddig még soha

Úgy repülhetjük körbe a Dunakanyart, ahogyan eddig még soha

Magyarország legszebb tájai továbbra is lenyűgözőek!

Bujtás Zoltán olyan fotográfus, akinek a drónon konkrétan szárnyakat adtak. Pár napja debütált a világhálón a Drone Eye Photography névre hallgató projektje, amely során huszonkét helyszínt járhatunk be a levegőben repülve, köztük a Dunakanyar szinte minden látványos pontját Kisoroszitól Zebegényig, továbbá a Börzsönyt, illetve három templomot, a zebegényi Havas Boldogasszony-templomot, a váci Nagyboldogasszony-székesegyházat, és az ugyancsak váci Szent Kereszt ferences templomot.

Bujtás Zoltán a Turista Magazin-nak elmondta, hogy a gömbpanorámás fotósorozat ötlete már tavaly nyáron megfogant a fejében, a megvalósítást pedig idénre, az év második felére tervezte. A koronavírus-járvány miatt azonban úgy döntött, a premiert korábbra hozza, hogy azok is láthassák ezeket a tájakat, akik most a karantén miatt a négy fal közé szorultak.

Ez jó döntés volt, hálásak lehetünk érte, mert nagyszerű élmény így is bejárni ezeket a csodaszép tájakat.

Itt a lényeg: ide kattintsunk, hogy repülhessünk egyet a Dunakanyar felett!

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom