Close
Itt a bizonyíték, hogy Budapest mind a négy évszakban izgalmas város

Itt a bizonyíték, hogy Budapest mind a négy évszakban izgalmas város

A Budapest 365 a főváros legújabb imázsfilmje, azt hivatott bemutatni, hogy mindegy, mikor jön ide a turista, tavasztól télig megtalálhatja magának azt, amitől feledhetetlenné válik az itt töltött idő.

A (számunkra) jól ismert látványosságokon túl ellátogatunk a Stand étterembe, Szőke Miklós Gábor stúdiójába, és az Aria Hotelbe is. Ebből a remek videóból kicsit olyannak tűnik Budapest, mintha mi lennénk a 2020-as évek Berlinje.

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom