Close
Itt a bizonyíték, hogy Budapest mind a négy évszakban izgalmas város

Itt a bizonyíték, hogy Budapest mind a négy évszakban izgalmas város

A Budapest 365 a főváros legújabb imázsfilmje, azt hivatott bemutatni, hogy mindegy, mikor jön ide a turista, tavasztól télig megtalálhatja magának azt, amitől feledhetetlenné válik az itt töltött idő.

A (számunkra) jól ismert látványosságokon túl ellátogatunk a Stand étterembe, Szőke Miklós Gábor stúdiójába, és az Aria Hotelbe is. Ebből a remek videóból kicsit olyannak tűnik Budapest, mintha mi lennénk a 2020-as évek Berlinje.

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom