Close
Egészen elképesztő, mit művel Mr. Június a házfalakkal

Egészen elképesztő, mit művel Mr. Június a házfalakkal

Alaposan összezavarja a gyanútlan arra járókat egy amerikai művész, aki furcsa geometriai formákkal tupírozza fel a házak homlokzatát.

David Louf, avagy Mr. June merész háromdimenziós festményekkel visz új életet a városi házakba, rájátszva azok építészeti alapelemeire. Mr. June 1985 óta aktív, főleg az Egyesült Államokban dolgozik, de nemrég például Berlinben fejezett be egy munkát.

Persze a graffitikultúra szabad szellemiségének őrzése csak másodállás Louf számra; a főtevékenység a tervezőgrafikusi munka a saját stúdiójában. Érdemes csekkolni Mr. June Instáját is, ahol számos munkáját megcsodálhatjuk.

Ez is érdekelhet:

dizájn | video | mr. june | építészet | david louf

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram