Close
Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

A tavaly ősszel piacra dobott zajszűrős fülhallgató után még ebben az évben megkezdődhet az új AirPods gyártása – írja többek között a Digitimes.

A pletykák szerint a hónapokkal a hivatalos megjelenést követően is drágának számító eszközből AirPods Pro Lite néven készül egy olcsóbb változat.

A gyártást azonban nagy mértékben befolyásolhatja az Ázsia egyes részen terjedő koronavírus, ami miatt jó néhány nagyvállalat termelése akadozik. Az egészségügyi vészhelyzet miatt a kínai gyártókapacitások jelentősen csökkentek, több gyár leállt vagy alacsony létszámmal termel. Éppen ezért elképzelhető a gyártás áthelyezése más országokba.

Értelemszerűen még nem lehet pontosan tudni, mennyiben lesz más a kedvezményesebb modell az eredetihez képest, a BGR magazin szerint a töltőkapszula esik áldozatul – más kérdés, annak hiányában hogyan történik majd a művelet.

Az Apple 2016 végén leplezte le az AirPodsot, aztán 2019 elején második generációs fülest mutatott be, utána pedig az AirPods Próval lepte meg a techvilágot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

apple | fülhallgató | olcsóbb | airpod | AirPods Pro lite

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom