Close
Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

A tavaly ősszel piacra dobott zajszűrős fülhallgató után még ebben az évben megkezdődhet az új AirPods gyártása – írja többek között a Digitimes.

A pletykák szerint a hónapokkal a hivatalos megjelenést követően is drágának számító eszközből AirPods Pro Lite néven készül egy olcsóbb változat.

A gyártást azonban nagy mértékben befolyásolhatja az Ázsia egyes részen terjedő koronavírus, ami miatt jó néhány nagyvállalat termelése akadozik. Az egészségügyi vészhelyzet miatt a kínai gyártókapacitások jelentősen csökkentek, több gyár leállt vagy alacsony létszámmal termel. Éppen ezért elképzelhető a gyártás áthelyezése más országokba.

Értelemszerűen még nem lehet pontosan tudni, mennyiben lesz más a kedvezményesebb modell az eredetihez képest, a BGR magazin szerint a töltőkapszula esik áldozatul – más kérdés, annak hiányában hogyan történik majd a művelet.

Az Apple 2016 végén leplezte le az AirPodsot, aztán 2019 elején második generációs fülest mutatott be, utána pedig az AirPods Próval lepte meg a techvilágot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom