Close
Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple

A tavaly ősszel piacra dobott zajszűrős fülhallgató után még ebben az évben megkezdődhet az új AirPods gyártása – írja többek között a Digitimes.

A pletykák szerint a hónapokkal a hivatalos megjelenést követően is drágának számító eszközből AirPods Pro Lite néven készül egy olcsóbb változat.

A gyártást azonban nagy mértékben befolyásolhatja az Ázsia egyes részen terjedő koronavírus, ami miatt jó néhány nagyvállalat termelése akadozik. Az egészségügyi vészhelyzet miatt a kínai gyártókapacitások jelentősen csökkentek, több gyár leállt vagy alacsony létszámmal termel. Éppen ezért elképzelhető a gyártás áthelyezése más országokba.

Értelemszerűen még nem lehet pontosan tudni, mennyiben lesz más a kedvezményesebb modell az eredetihez képest, a BGR magazin szerint a töltőkapszula esik áldozatul – más kérdés, annak hiányában hogyan történik majd a művelet.

Az Apple 2016 végén leplezte le az AirPodsot, aztán 2019 elején második generációs fülest mutatott be, utána pedig az AirPods Próval lepte meg a techvilágot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom