Close
Szeptember végétől még egyszerűbb lesz az utazás Dubaj és Budapest között

Szeptember végétől még egyszerűbb lesz az utazás Dubaj és Budapest között

A dubaji központú, low-cost jellegű Flydubai légitársaság szeptember 30-tól hetente négy alkalommal indít járatokat a két város között. 

A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon indulnak majd, méghozzá az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben. Ennek köszönhetően az utasok könnyen és egy repülőjeggyel szállhatnak át majd Dubajban az Emirates hálózatára. Emellett egyébként az Emirates budapesti járatai július eleje és október vége között hetente négyszer közlekednek, a téli menetrend kezdetétől pedig heti ötször fognak – írja az Airportal.

A pontos menetrendről és további információkról itt lehet bővebben olvasni.

Európa leggyorsabban növekvő légitársasága pedig felhívja utasai figyelmét, hogy a hazánkban a veszélyhelyzet miatt még érvényesnek számító, de lejárt okmányaik külföldi utazásra nem alkalmasak A légitársaság azt javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg úti okmányukat a repülőutak előtt.

(Forrás: Airportal, fotók: Getty Images)

low cost | utazás | budapest | egyesült arab emírségek | járat

FOLYTASD EZZEL

A romok közt modern bevásárlóközpontok és előkelő lakóházak nőnek: így támad fel a Közel-Kelet Párizsa

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram