A Bigfish története immáron több mint hét évre nyúlik vissza: 2013 tavaszán nyitott meg első bisztró az Andrássy úton. Az akkori értékek és a Bigfish koncepciója azóta sem változott: mindig friss, csúcsminőségű és kivételesen finom tengeri ételeket kínálnak vendégeiknek. Most megnyitott a márka újabb egysége.
A The Fishmonger ernyőmárka alá tartozó Budaörsi Halpiac nemcsak szakmai és logisztikai partnerük, ők azok, akik a hét minden napján friss tengeri és édesvízi áruval látják el őket. A világ halpiacairól mindig a legjobb fogásokat keresik és találják meg a Bigfish részére, legyen szó halakról, tenger gyümölcseiről vagy osztrigáról. Az executive séf Áman Attila, ahogy már megszokhattunk a márkától.
Az új hely nagyobb és tágasabb, sok az ismerős tétel, de olyan különlegességeket is jegyeznek, melyek csak a Bigfish Lánchíd Restaurant & Bar étlapján kaptak helyet. Itt is központi szerepe van a minden finomsággal megrakott halpultnak, de az Andrássy úttal ellentétben table service működik, vagyis a rendeléseket az asztalnál veszik fel.
Hamarosan bővebben is beszámolunk az új Bigfishről.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Bigfish)
homár | halétterem | pezsgő | tengeri ételek | rákVilágvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni
Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!