Close
Hamarosan az egyik legnagyobb olasz városba is utazhatunk Budapestről a Ryanairrel

Hamarosan az egyik legnagyobb olasz városba is utazhatunk Budapestről a Ryanairrel

Torinóban nyitja meg 16. olasz bázisát az ír légitársaság.

Az északolasz városból tizennyolc új útvonalat kínál majd a Ryanair novembertől, többek között Budapestre is. A téli menetrend beindulásával két gépét állomásoztatja a társaság Torino repülőterén, ahonnan tizenhat nemzetközi és két belföldi útvonalat nyit, ezzel harminckettőre növelve a városból elérhető célállomásainak számát – írja az Airportal. 

Az új járatok között téli nyaralócélpontok (Lanzarote, Málta, Mallorca és Marrákes), három belföldi úticél (Nápoly, Bari és Palermo), valamint egyéb népszerű helyek (London, Párizs és Koppenhága mellett Budapest) szerepelnek. A járatok heti menetrendjéről ide kattintva lehet bővebben olvasni.

(Forrás: Airportal, fotók: Getty Images)

új | bázis | torino | olaszország | repülés

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom