Close
Milliókat kereshetsz, ha betartod az újévi fogadalmadat

Milliókat kereshetsz, ha betartod az újévi fogadalmadat

Az új esztendőt fogadalmakkal indítani általában jó ötlet – egészen addig, amíg a kitűzött célok nem válnak elérhetetlenné, vagy nem csökken a motivációnk és a lelkesedésünk. Egy joghurtos cég most arra kéri a fogadalomtevőket, hogy olyan vállalást találjanak ki, amit aztán tényleg be is tudnak tartani. Cserébe gazdagon megjutalmazza a legkreatívabbakat.

A fogadalom bármi lehet: elindulni akár egy régóta vágyott útra, végre túrázni egy nagyot valamelyik lenyűgöző vidéken, vagy egyszerűen csak meglátogatni a családot és a barátokat.

Legyen egyszerű és merész, illetve tegye lehetővé, hogy közben élvezd az életet.

“Amikor ételeket érintő újévi fogadalmakról van szó, a vállalások legtöbbször a mennyiség csökkentésére összpontosítanak: kevesebb cukor, kevesebb zsír, kevesebb kalória… és kevesebb szórakozás” – írja hivatalos honlapján a Noosa. “Idén szeretnénk kihívást jelenteni, hogy olyan fogadalmakkal állj elő, amelyeket száz százalékban be tudsz tartani.”

A tökéletes fogadalom kitalálására még bőven van idő, mivel a Noosa január 3. és 19. között várja a pályázatokat.

Érdemes feliratkozni hírlevelükre, amiben három, újévre vonatkozó inspirációt is küldenek, valamint további részleteket árulnak el magáról a játékról.

Az öt, egyenként tízezer dolláros (3,3 millió forintos) jutalomban részesülő győztest egy influenszerekből álló zsűri választja ki a január 3-án nyilvánosságra kerülő kritériumok alapján. A teljes szabályzatot is akkor ismertetik.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

újévi | noosa | dollár | joghurt | játék

FOLYTASD EZZEL

Bulizz kortárs művészettel hajnalig! – Ötéves a Lavor Collective

Itt a magazin, amit a karácsonyfa alá is érdemes betenni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram