Close
Milliókat kereshetsz, ha betartod az újévi fogadalmadat

Milliókat kereshetsz, ha betartod az újévi fogadalmadat

Az új esztendőt fogadalmakkal indítani általában jó ötlet – egészen addig, amíg a kitűzött célok nem válnak elérhetetlenné, vagy nem csökken a motivációnk és a lelkesedésünk. Egy joghurtos cég most arra kéri a fogadalomtevőket, hogy olyan vállalást találjanak ki, amit aztán tényleg be is tudnak tartani. Cserébe gazdagon megjutalmazza a legkreatívabbakat.

A fogadalom bármi lehet: elindulni akár egy régóta vágyott útra, végre túrázni egy nagyot valamelyik lenyűgöző vidéken, vagy egyszerűen csak meglátogatni a családot és a barátokat.

Legyen egyszerű és merész, illetve tegye lehetővé, hogy közben élvezd az életet.

“Amikor ételeket érintő újévi fogadalmakról van szó, a vállalások legtöbbször a mennyiség csökkentésére összpontosítanak: kevesebb cukor, kevesebb zsír, kevesebb kalória… és kevesebb szórakozás” – írja hivatalos honlapján a Noosa. “Idén szeretnénk kihívást jelenteni, hogy olyan fogadalmakkal állj elő, amelyeket száz százalékban be tudsz tartani.”

A tökéletes fogadalom kitalálására még bőven van idő, mivel a Noosa január 3. és 19. között várja a pályázatokat.

Érdemes feliratkozni hírlevelükre, amiben három, újévre vonatkozó inspirációt is küldenek, valamint további részleteket árulnak el magáról a játékról.

Az öt, egyenként tízezer dolláros (3,3 millió forintos) jutalomban részesülő győztest egy influenszerekből álló zsűri választja ki a január 3-án nyilvánosságra kerülő kritériumok alapján. A teljes szabályzatot is akkor ismertetik.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy felfoghatatlan értékű vagyona van a nagy-britanniai milliárdosoknak
"Tényleg mindent ki kéne tiltani, ami orosz"– mondták az ukrán filmesek Cannes-ban
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom