Close
Hamarosan nyit az egyik legnépszerűbb ázsiai üdülősziget, ám nem mindenkinek

Hamarosan nyit az egyik legnépszerűbb ázsiai üdülősziget, ám nem mindenkinek

Indonézia október 14-től újra megnyitja határait kedvelt turisztikai célpontján, de Balira csak bizonyos országokból lehet majd beutazni – közölte Luhut Pandjaitan kabinetminiszter.

Többek között a kínai, dél-koreai, az új-zélandi vagy a japán turistákat várják,

a látogatóknak pedig érkezés után nyolc napig karanténban kell maradniuk saját költségükön.

Az ország újranyitása és a korlátozások enyhítése fokozatosan halad, mert Indonézia “nem akarja, hogy váratlan események történjenek”.

Indonézia a Covid által leginkább sújtott országok közé tartozik Ázsiában, hivatalosan több mint négymillió megbetegedést és 142 ezer halálesetet jegyeztek fel, bár közegészségügyi szakértők szerint a valódi áldozatok száma jóval magasabb lehet.

A napi megbetegedések száma azonban a második hullám csúcspontján, idén július közepén regisztrált 56 ezerről október elejére 1100 esetre esett vissza.

Az egészségügyi miniszter korábban már előrevetítette a népszerű üdülősziget újbóli megnyitását, mondván,visszatérhetnek a külföldi turisták, miután a Balin élő emberek több mint hetven százaléka legalább egy adag koronavírus elleni vakcinát kapott. A kormány is jelezte, hogy hajlandó újra megnyitni a szigetet a nemzetközi turisták előtt, hogy ezzel is segítsen fellendíteni Bali megtépázott gazdaságát.

Félórányira Bali népszerű és zsúfolt turistamágnes helyeitől, a rizsföldek közepén rejtőzik ez az elegáns és egyben környezettudatos szálloda. A Soori Bali legfőbb küldetése a vendég tökéletes nyugalmának biztosítása, amit természetközeliséggel és kellemes hangulatú, kortárs dizájnnal próbál elérni. Mondhatjuk, sikerült.

(Forrás: CNN, fotók: Pixabay – Surf Gear Ltd)

indonézia | október 14 | bali | utazás | üdülősziget

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram