Close
Nagyon valószínű, hogy szigorítani fognak a karanténkorlátozásokon szeptember végéig Ukrajnában

Nagyon valószínű, hogy szigorítani fognak a karanténkorlátozásokon szeptember végéig Ukrajnában

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy szeptember közepéig szigorítani fognak Ukrajnában a karanténkorlátozásokon.

Jurij Hanicsenko, a Kijevi Közgazdasági Iskola (KSE) vezetője rámutatott arra, hogy az országban két egymást követő napon haladta meg a fertőződések kimutatási aránya a zöld kategóriára vonatkozó négyszázalékos küszöböt. Jelenleg egyébként még Ukrajna egésze a járványhelyzet szerinti legenyhébb, zöld besorolásban van.

Színes házak a kijevi Vozdvizhenka kerületben

Az Ukrajinszka Pravda hírportál pénteken arra mutatott rá, hogy két régió, a keleti Luhanszk és a déli Odessza megye már két napja nem felel meg a zöld besorolás követelményeinek. Mindkettőben a kórházak leterheltsége meghaladja a megengedett ötven százalékot. Ha három egymást követő napon fennáll ez a helyzet, a régiókat a szabályok szerint szigorúbb kategóriába kell átsorolni.

Ez is érdekelhet:

szigorítások | utazás | kijev | korlátozások | ukrajna

FOLYTASD EZZEL

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram