Close
Soha nem látott kínálatból választhatunk a nyáron, ha az Egyesült Államokba repülnénk

Soha nem látott kínálatból választhatunk a nyáron, ha az Egyesült Államokba repülnénk

Rekordszámú transzatlanti járattal lepi meg az utasokat ezen a nyáron az egyik legnagyobb amerikai légitársaság.

Miután két fapados légicég is bejelentette amerikai útvonalait, a United Airlinestól is jó hírek érkeztek az európai állomásokat illetően. Mint a vállalat elmondta, útvonalhálózata több mint huszonöt százalékkal bővül 2019-hez képest, és több transzatlanti célállomást fognak kiszolgálni, mint a többi amerikai légitársaság együttvéve.

Naponta lesz közvetlen járatuk Londonba, Milánóba, Zürichbe, Münchenbe és Nizzába

a már meglévő Boston-London, Denver-München, valamint Chicago-Zürich mellett. A New York-Nizza gépre például már április 29-től felszállhatunk, május 6-án pedig a Chicago-Milánó járat is elindul.

Májustól emellett sűrűbben közlekednek majd a repülők majd Denver és London, New York és Frankfurt, Róma valamint London, emellett San Francisco és London között. Ez azt jelenti, hogy a Unitednek

naponta nem kevesebb, mint huszonkét közvetlen járata indul a Heathrow-ra.

Mint Patrick Quayle, a légitársaság nemzetközi hálózatokért és szövetségekért felelős alelnöke megjegyezte, régóta számítanak a kereslet erőteljes élénkülésére, és büszkék arra, hogy ügyfeleiknek minden eddiginél több lehetőséget kínálnak az utazásra.

Új, közvetlen járatok indulnak majd emellett olyan népszerű szabadidős célpontokra, mint a jordániai Amman, a norvégiai Bergen, a portugál Azori-szigetek, a spanyol Palma de Mallorca és Tenerife, szintén naponta közlekednek majd járatok Washingtonból a ghánai Accrába, és már nemcsak szezonálisan, hanem egész évben el lehet jutni Fokvárosba is.

Ha amerikai utat tervezel, érdemes megismerned az ország kedvenc road tripjeit, és legnépszerűbb forgatási helyszíneit.

(Forrás: Business Traveller, képek: Unsplash)

 

 

london | zürich | milánó | közvetlen járat | Nizza

FOLYTASD EZZEL

Ha Bécsbe utazol a télen, számíts erre!

Újabb részletek derültek ki a világ legnagyobb aktív vulkánjának kitöréséről, reagált a turisztikai hatóság is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram