Close
Stílusos őszi holmik természetjáráshoz, a Uniqlo-tól

Stílusos őszi holmik természetjáráshoz, a Uniqlo-tól

Október 17-től lehet megvásárolni a legújabb JW Anderson X Uniqlo darabokat, amelyek két kultúra divatját és látásmódját ötvözik. Angol tradíciók jelennek meg mintáiban, az anyagok és az egyszerű variálhatóság pedig a skandináv szemléletet követik. Könnyed, de hőtartó tollkabátok, élénk sárga és zöld színek a földes árnyalatok mellett, cipzárazható, lélegző darabok alkotják a kollekció gerincét. Az őszi/téli újdonságok lookbookját Cornwallban, pontosabban St. Ives-ben fotózták. 

Élénk színű táskák, amelyek színben különösen jól variálhatóak
Megjelenik a hagyományos “tartan” modern verziója is
A hőtartó szövetnadrágok városi mindennapokhoz és természetjáráshoz is ideálisak
Kötött sapka, kötött pulóverrel és hangsúlyos táskával
Ők sem tudtak eltekinteni a kilencvenes évekből érkező bárányszerű kabátanyagtól
A tollal bélelt pufidzseki egyértelműen a szezon kedvenc darabja – most földszínekben
Egy meleg kardigán a legszelesebb napokon is jól jöhet, aláöltözőként
Ez is érdekelhet:

Kőbánya még nem volt ilyen divatos, mint a Kazar őszi/téli lookbookjában – Roadster

Megújult arculattal mutatja be kora őszi kollekcióját a Kazar, a magas minőség és a gondos anyagválasztás azonban a régi marad. Az új díszítőelemekkel és mintákkal készült női és férfi táskák, cipők, övek, valamint pénztárcák illeszkednek a nemzetközi trendekhez, és tükrözik a márka alkotás iránti szenvedélyét.

(Fotók: Uniqlo)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom