Close
Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Az URBA bejutott a Dezeen Awards 2022 shortlistre az Emerging Interior Design Studio of the Year kategóriában.

Kilencven országból több mint 5400 jelentkező indult a megmérettetésen, melyen az URBA egyike lett annak az összesen harmincegy irodának, amelyek közül a szakmai zsűri novemberben kiválasztja a nyertest.

Azonban nemcsak a zsűri, hanem az olvasók is letehetik a voksukat a szerintük érdemes feltörekvő projektekre és irodákra egészen október 10-ig.

Szavazni az alábbi linkre kattintva lehet, a közönségszavazás eredménye pedig október közepén válik publikussá (A szavazat leadása után az email címre érkező linken meg kell erősíteni a szavazási szándékot, különben a voks érvénytelen).

A budapesti és bécsi székhelyű belsőépítészeti stúdió kilenc építészből, belsőépítészből, és grafikusból áll, akik elsősorban az ingatlan-, vendéglátó- és szolgáltatóiparban dolgoznak.

A stúdiót “a felesleges dolgok megszüntetésének átalakító erejébe vetett hit” vezérli, legfőbb célja pedig, hogy személyre szabott dizájnelemeket tartalmazó kortárs tereket alkosson. Tervezési folyamatai során  együttműködik független alkotókkal és más építészstúdiókkal is – olvasható a hivatalos ismertetőben.

(Fotó: Dezeen, Matti Varga)

shortlist | magyar | budapest | építészet | díj

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram