Futurisztikus emlékművet kapnak a koronavírus-világjárvány áldozatai

Az uruguayi óceánpartra tervezik azt a negyven méter átmérőjű emlékművet, amellyel a koronavírus-járványban elhunytak előtt tisztelegnének.

Az építészeti installáció a tiszteletállítás és a megemlékezés mellett egy másik fontos szereppel is bírna: elősegítené, hogy a modern ember mélyebben elmerülhessen a természet szépségeiben.

A World Memorial to the Pandemicet egy nagyra nőtt, futurisztikus gyűrűként lehet a legkönnyebben szemléltetni,

amelynek kivágták a közepét, így az emlékművön álldogáló ember azt érezheti, hogy kicsit a sziklák és óceán uralta végtelen világ lelkébe lát. A tervek szerint a Gómez Platero építésziroda konkáv építményének a felszíne betonból, az alja pedig cortenacélból készül el.

Ez is érdekelhet:

Egy délolasz községben a tengerparton tanítják a diákokat

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat igényelnek. Pláne, ha a talpad alatt érezheted a ropogós tengerparti homokot.

(Forrás: Deezen)

világjárvány | járvány | emlékmű | koronavírus-járvány | uruguay

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom