Close
Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

“Népes család keres tapasztalt, megbízható, költséghatékonyságot és környezetvédelmet fontosnak tartó utazásszervezőt, akire rábíznák a família világ körüli útjainak lebonyolítását. Előkelő munkakörnyezetet, változatos feladatokat, teljes munkaidős, bejelentett állást és kiemelt bérezést biztosítunk.” Alapból sem hangzana rosszul ez az álláshirdetés, ha pedig hozzátesszük, hogy az a bizonyos népes család nem más, mint a brit királyi família, már frissítjük is azonnal az önéletrajzunkat!

Director of Royal Travel a pozíció hivatalos megnevezése, a hatalmas felelősséggel járó munka pedig heti harminchét és fél órás elfoglaltságot jelent, évi 85 ezer fontos fizetésért. A munkavégzés helye a patinás Buckingham Palota.

A pályázat nem új keletű, a királyi família korábban is vadászott már erre a kulcsfontosságú posztra embert, aki a család tagjainak gördülékeny, biztonságos és költséghatékony utazásait koordinálja.

A feladat sokrétű, mert a majdani főmunkatársnak nem csupán a repülőutakat kell megszerveznie, hanem például II. Erzsébet helikopteres útjait, illetve esetenként a vonatos kirándulásokat, továbbá a hivatalos és nem hivatalos látogatásokat is.

Természetesen a brit királyi család utazásainak irányítása sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos famíliáé, hiszen a hatóságokkal együttműködve fokozott biztonsági intézkedéseket kell betartani. Az ideális jelölt átlagon felüli problémamegoldó-képességgel, kiváló vezetői, tárgyalói, menedzseri és kommunikációs készséggel rendelkezik, és nem utolsósorban betartja a szigorú környezetvédelmi szempontokat.

Az állásra december 20-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

II. Erzsébet | utazás | pályázat | állás | buckingham palota

FOLYTASD EZZEL

Regényzene készült az Utas és holdvilág című klasszikushoz

Így befolyásolja az energiaválság a magyarok idei karácsonyi költéseit

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram