Close
Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

“Népes család keres tapasztalt, megbízható, költséghatékonyságot és környezetvédelmet fontosnak tartó utazásszervezőt, akire rábíznák a família világ körüli útjainak lebonyolítását. Előkelő munkakörnyezetet, változatos feladatokat, teljes munkaidős, bejelentett állást és kiemelt bérezést biztosítunk.” Alapból sem hangzana rosszul ez az álláshirdetés, ha pedig hozzátesszük, hogy az a bizonyos népes család nem más, mint a brit királyi família, már frissítjük is azonnal az önéletrajzunkat!

Director of Royal Travel a pozíció hivatalos megnevezése, a hatalmas felelősséggel járó munka pedig heti harminchét és fél órás elfoglaltságot jelent, évi 85 ezer fontos fizetésért. A munkavégzés helye a patinás Buckingham Palota.

A pályázat nem új keletű, a királyi família korábban is vadászott már erre a kulcsfontosságú posztra embert, aki a család tagjainak gördülékeny, biztonságos és költséghatékony utazásait koordinálja.

A feladat sokrétű, mert a majdani főmunkatársnak nem csupán a repülőutakat kell megszerveznie, hanem például II. Erzsébet helikopteres útjait, illetve esetenként a vonatos kirándulásokat, továbbá a hivatalos és nem hivatalos látogatásokat is.

Természetesen a brit királyi család utazásainak irányítása sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos famíliáé, hiszen a hatóságokkal együttműködve fokozott biztonsági intézkedéseket kell betartani. Az ideális jelölt átlagon felüli problémamegoldó-képességgel, kiváló vezetői, tárgyalói, menedzseri és kommunikációs készséggel rendelkezik, és nem utolsósorban betartja a szigorú környezetvédelmi szempontokat.

Az állásra december 20-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Műfenyő vagy igazi? Így lesz fenntarthatóbb a karácsony
Egy kicsit megint megkönnyeztük a Müpa karácsonyi kisfilmjét
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom