Close
Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

Itt egy nem mindennapi álláslehetőség, amit érdemes megfontolni

“Népes család keres tapasztalt, megbízható, költséghatékonyságot és környezetvédelmet fontosnak tartó utazásszervezőt, akire rábíznák a família világ körüli útjainak lebonyolítását. Előkelő munkakörnyezetet, változatos feladatokat, teljes munkaidős, bejelentett állást és kiemelt bérezést biztosítunk.” Alapból sem hangzana rosszul ez az álláshirdetés, ha pedig hozzátesszük, hogy az a bizonyos népes család nem más, mint a brit királyi família, már frissítjük is azonnal az önéletrajzunkat!

Director of Royal Travel a pozíció hivatalos megnevezése, a hatalmas felelősséggel járó munka pedig heti harminchét és fél órás elfoglaltságot jelent, évi 85 ezer fontos fizetésért. A munkavégzés helye a patinás Buckingham Palota.

A pályázat nem új keletű, a királyi família korábban is vadászott már erre a kulcsfontosságú posztra embert, aki a család tagjainak gördülékeny, biztonságos és költséghatékony utazásait koordinálja.

A feladat sokrétű, mert a majdani főmunkatársnak nem csupán a repülőutakat kell megszerveznie, hanem például II. Erzsébet helikopteres útjait, illetve esetenként a vonatos kirándulásokat, továbbá a hivatalos és nem hivatalos látogatásokat is.

Természetesen a brit királyi család utazásainak irányítása sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos famíliáé, hiszen a hatóságokkal együttműködve fokozott biztonsági intézkedéseket kell betartani. Az ideális jelölt átlagon felüli problémamegoldó-képességgel, kiváló vezetői, tárgyalói, menedzseri és kommunikációs készséggel rendelkezik, és nem utolsósorban betartja a szigorú környezetvédelmi szempontokat.

Az állásra december 20-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom