Close
Katasztrofálisan egymásnak ment két villamos a Boráros téren

Katasztrofálisan egymásnak ment két villamos a Boráros téren

A képek alapján nagy baj történhetett, a sofőrt még próbálják kiszabadítani. 

Óriásit ütközött két villamos a Boráros téren a 4-es, 6-os vonalán, írja a Telex több olvasói beszámolóra és fotóra hivatkozva. A lap szerint a BKK egyelőre csak annyit közölt, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem, a 6-os villamos pedig a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedik, de a helyszíni fotók alapján nagyon súlyos baleset történt.

A fotókból úgy látszik, hogy az egyik Combino hátulról durván belehajtott a másikba a Széll Kálmán tér felé tartó irányban. Az egyik szemtanú szerint a baleset este háromnegyed 9 és 9 óra körül történt, egy másik arról számol be, hogy több tűzoltó és egy mentőautó is a helyszínen van, egy sérültet pedig már el is szállítottak, a többi utas viszont jól van. A beszámolók szerint a sofőrt jelenleg is próbálják kiszabadítani.

(Forrás és fotók: Telex)

baleset | villamos | combino | budapest | boráros tér

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram