Close
Vadregényes norvég tájra tekint ez a minimalistán szép faház

Vadregényes norvég tájra tekint ez a minimalistán szép faház

Együtt lejt a környezettel, és ugyanolyan kontrasztokkal teli, mint az őt körülvevő természet.

Erdős domboldalra épült a norvég Stokkøya szigeten ez a többszintes faház a Kappland építészstúdió jóvoltából. A tájban nagyon erős a kontraszt: a tenger végtelenjére tekinthetünk nyugatról, kelet felé pedig a buja, drámaian zöld természet vár.

A házat egész évben használható nyaralóként tervezték egy ötfős család számára, ahonnan a szerencsés tájolásnak és a panorámaablakoknak köszönhetően ugyanolyan fantasztikus a kilátás reggel és este is.

A sötét külső és a világos, nyírfával burkolt belső tér csodás kontrasztot ad, a nyaraló beépített fabútorai pedig tetszés szerint variálhatóak – ágykerettől kezdve könyvespolcon át lépcsőig változatosan átalakíthatók.

Lágy, gyönyörű, stílusos és igazán norvég – a kilátással együtt pedig teljes a lenyűgözöttség.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kappland Arkitekter

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom