Close
Válasszon felújított futópadokat, és ne mondjon le a minőségről!

Válasszon felújított futópadokat, és ne mondjon le a minőségről!

Egy edzőterem fenntartása és megfelelő üzemeltetése nem egyszerű feladat. Amennyiben minden egyes látogatót boldoggá szeretne tenni és megadni azt, amitől visszatérő vendégekké válnak, akkor egy megbízható, kényelmes, egyszerűen kezelhető és mindezeken túl magas minőséggel rendelkező gépparkra van szüksége.

Azonban ehhez hatalmas összeget kell befektetnie. Létezik egy megoldás, amellyel mindenki jól járhat, ez pedig a használt, de felújított futópadok megvásárlása.

Hogyan válasszon szolgáltatót?

Már országszerte vannak olyan műhelyek, amelyek az edzőtermi gépek, elsősorban futópadok felújítására szakosodtak. Azonban érdemes körülnéznie a piacon, hiszen nem mindegyik szolgáltatónak megbízható a háttere, és annak ellenére, hogy laikus szemmel felújítottnak és működőképesnek látszik a gép, lehet, hogy pár héten vagy hónapon belül cserben hagyja használat közben.

Amennyiben megbízható futópadokat keres, akkor mindenképpen nézze meg a Mánia Fitnessnél kapható felújított gépeket, ezek még hosszú-hosszú évekig edzőtermét fogják szolgálni.

Felszerelt műhelyükben magas szakértelemmel rendelkező munkatársaik mind technikailag, mind szerkezetileg felújítják a gépeket. Mindezen felül pedig esztétikailag is helyreállítják a kisebb-nagyobb sérüléseket, hogy valóban úgy mutassanak, mintha most vették volna le őket a gyártósorról. Mivel kizárólag gyári alkatrészekkel dolgoznak, így nem kell attól tartania, hogy romlik a gép minősége, és az alkatrészek meghibásodásának esélye is csökken. A legmagasabb minőséget képesek biztosítani ilyen feltételek mellett. Nem kell többet félnie a kattogó, súrlódó és kellemetlenül zavaró hangoktól, a hirtelen fellépő üzemzavaroktól. Vendégeit semmi sem fogja akadályozni edzésük elvégzésében, így boldogan térnek vissza újra és újra megbízható edzőtermébe.

Felújított futópadok

Amennyiben a Mánia Fitness csapatától vásárol felújított futópadot, akkor nem kell aggódnia amiatt, hogy egy hanyag munka eredményét kapja kézhez, hiszen 6 hónap garanciát vállalnak gépeikre.

Weboldalukon számos típus közül válogathat. Többek között megvásárolhatja a Life Fitness 95TI Treadmill futópadot, amely 0,5-12 mph sebességgel rendelkezik. Dőlésszögére való tekintettel 0-15%-ig dönthető, így változatos edzéstervek is alkalmazhatók. Vezeték nélküli pulzusmérőjének köszönhetően használója végig figyelemmel kísérheti szívverését. Kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a beépített könyv- vagy tablettartó, valamint a kulacstartó egyaránt. Futófelülete 51 x 153 cm.

Egy másik nagy népszerűségnek örvendő gépezet az E-TRX futópad, amely kompatibilis a Polar (T31) mellkasi övekkel, rendelkezik markolatérzékelős pulzusmérővel és beépített ventilátorral egyaránt.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram