Close
Valószínűleg csak ezzel a feltétellel ülhetünk majd repülőre a jövőben

Valószínűleg csak ezzel a feltétellel ülhetünk majd repülőre a jövőben

Egy patinás ausztrál légitársaság vezetője elárulta.

Ahhoz, hogy az utasok felszállhassanak a Qantas járataira, a jövőben igazolniuk kell, hogy megkapták a Covid–19 elleni védőoltást – közölte a légitársaság. Alan Joyce vezérigazgató szerint a lépés szükségszerűnek tűnik, amennyiben rendelkezésre állnak majd az oltóanyagok. “Úgy gondolom, ez világszerte alapfeltétel lesz. Gyakran beszélgetünk erről más légitársaságok képviselőivel.”

A Qantasnál egy ideje azon munkálkodnak, hogy kialakítsák, a közeljövőben milyen feltételekkel indíthatják újra a nemzetközi utasforgalmat.

Mind a külföldről érkező, mind az oda induló ausztráloktól azt fogják kérni, oltassák be magukat a repülés előtt.

A Qantas azt is bejelentette, hogy a járvány hatása miatt ebben az évben mintegy 1,46 milliárd dolláros veszteség érte. A 2020-as esztendő a társaság legrosszabbjaként szerepel a cég százéves történetében.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: BBC, fotók: Pixabay)

oltás | covid-19 | teszt | qantas | vakcina

FOLYTASD EZZEL

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram