Close
Valószínűleg csak ezzel a feltétellel ülhetünk majd repülőre a jövőben

Valószínűleg csak ezzel a feltétellel ülhetünk majd repülőre a jövőben

Egy patinás ausztrál légitársaság vezetője elárulta.

Ahhoz, hogy az utasok felszállhassanak a Qantas járataira, a jövőben igazolniuk kell, hogy megkapták a Covid–19 elleni védőoltást – közölte a légitársaság. Alan Joyce vezérigazgató szerint a lépés szükségszerűnek tűnik, amennyiben rendelkezésre állnak majd az oltóanyagok. “Úgy gondolom, ez világszerte alapfeltétel lesz. Gyakran beszélgetünk erről más légitársaságok képviselőivel.”

A Qantasnál egy ideje azon munkálkodnak, hogy kialakítsák, a közeljövőben milyen feltételekkel indíthatják újra a nemzetközi utasforgalmat.

Mind a külföldről érkező, mind az oda induló ausztráloktól azt fogják kérni, oltassák be magukat a repülés előtt.

A Qantas azt is bejelentette, hogy a járvány hatása miatt ebben az évben mintegy 1,46 milliárd dolláros veszteség érte. A 2020-as esztendő a társaság legrosszabbjaként szerepel a cég százéves történetében.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: BBC, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Magyarország is szerepel Európa tíz legjobb hálókocsis vonatútja között
Jobban járnánk, ha "új szelek fújnának" a légi közlekedésben
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom