Close
Visszatérhet a vasárnapi boltzár

Visszatérhet a vasárnapi boltzár

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az ATV-ben jelentette be: az MKIK javaslatokat tett a kormányzatnak, hogy hogyan lehetne segíteni a vállalkozásokat az elszálló energiaárakkal vívott harcukban – adta hírül a napi.hu.

Parragh László az ATV-ben hívta fel a figyelmet arra, hogy egyre több vállalkozás kerül bajba az emelkedő energiaárak miatt. Kiemelte: az MKIK letette a javaslatait a kormány elé.

Emellett a kamarai vezető igazat adott azoknak a hangoknak, amelyek szerint egy esetleges vasárnapi boltzár jó spórolási lehetőség lenne. Ahogyan fogalmazott:

ennek megvan a kultúrája.

Véleménye szerint néha egy vásárlás nálunk családi programmá alakul át, ami – úgy véli – nem feltétlenül szerencsés. Hozzátette: a boltok nyitvatartása sokszor rövidül, több helyen is a világítással spórolnak, mindenki keresi azt a megoldást, amellyel pénzt tud megtakarítani.

Mit szólnál, ha ismét visszatérne a vasárnapi boltzár? Szavazz!

Örülnél a vasárnapi boltzárnak?

48% Igen, nagyon!
52% Dehogy örülnék!

(Forrás: Napi.hu, fotó: Getty)

zárvatartás | Parragh László | vasárnapi boltzár | mkik

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram