Close
Privát repülő, elnöki lakosztály, eszméletlen fényűzés – Íme a Venetian hotel luxuscsomagja

Privát repülő, elnöki lakosztály, eszméletlen fényűzés – Íme a Venetian hotel luxuscsomagja

Ha létezik a világon egy város, ahol a fényűzésnek egyáltalán nincs határa, akkor az Las Vegas. Ha pedig valaki tényleg a végtelen luxust szeretné megtapasztalni, a város egyik leghíresebb hotelének csomagajánlatát éppen neki találták ki.

Ebben a csomagban a világon minden benne van, nem véletlenül kapta a Want the World nevet. Aki egyszer befizeti magát erre, az nem tud olyat kérni, amit ne teljesítenének neki. A legszebb az egészben, hogy tulajdonképpen még kérni sem kell. A Venetian hotel ajánlata tartalmazza a magángépes utaztatást, a személyes komornyikot és még egy gyémánttal ékesített tortát is. És ez csak a kezdet.

Persze az efféle luxust meg is kell ám fizetni. A csomag ára 450 ezer dollár, vagyis közel 130 millió forint.

Ezért az összegért cserébe négy éjszakát tölthetünk el a hotelben, ahová ugyebár privát géppel, illetve a mellénk rendelt sofőr által vezetett Maybach luxusautóval érkezünk meg, hogy aztán birtokba vehessük a 600 négyzetméteres elnöki lakosztályt.

Természetesen egy saját inast is adnak mellénk, aki az ott tartózkodásunk során folyamatosan lesi minden kívánságunkat. Felszolgálja például a csomagban szereplő, Swarovski kristályokkal kirakott üvegben érkező Moët pezsgőt, miközben mi a monogramunkkal díszített piros selyempizsamában – amit előre bekészítettek – lazítunk.

Ha pedig egy kis édességre vágynánk, már hozzák is a gyémántékszerekkel díszített tortát és turmixot. Ha mindez nem volna elég, egy adag kiváló kaviár mellé még egy különleges koktélt is megkóstolhatunk, amelynek alapjául egy huszonegy éves japán whisky szolgál, a tetején pedig aranypelyhek úszkálnak.

A csomagnak része még továbbá egy négyfogásos egyedi menüsor, amelyet a híres venezuelai séf, Lorena Garcia készít el számunkra, illetve egy kétórás salsa-oktatás is. Persze ez az egész nem érne semmit, ha a fényűzést nem tudnánk megosztani az ismerőseinkkel, éppen ezért egy saját fotóst is kapunk, aki megörökíti a legszebb pillanatokat.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Venetian)

las vegas | magángép | pezsgő | venetian hotel | luxus

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram