Close
Megindító videón a szinte teljesen kiürült Berlin

Megindító videón a szinte teljesen kiürült Berlin

Jó néhány évvel ezelőtt inkább a komorság volt jellemző Berlinre, napjainkban viszont már impulzív, lezser és fiatalos városként él az emlékeinkben. A koronavírus-járvány azonban sok mindent megváltoztatott.

Ez a háromperces videó egy különös Berlinen visz végig. Egy olyan Berlinen, amely mintha egy párhuzamos világba került volna, ahol kiürült a mindig nyüzsgő Alexanderplatz, ahol a teraszos kávézók székeit az asztalra borítva pihentetik, ahol a napernyők feladatai okafogyottá váltak, ahol senki sem várakozik a híres Zoo Palast bejáratánál. A helyzet azonban csak átmeneti. Vissza fognak térni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

berlin | üres | koronavírus | utcák | video

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom