Close
Nem árt már most beírni a naptárba Bécs legnagyobb tavaszi boros eseményét

Nem árt már most beírni a naptárba Bécs legnagyobb tavaszi boros eseményét

Rákészülve a nyárra, május első napjaiban elég exkluzív környezetben kóstolhatjuk meg a legjobb osztrák borokat.

A Vienna Wine Fest Ausztria egyik legjobb borfesztiválja, melyet ebben az évben május 8-án tartanak a bécsi Múzeumi Negyedben. Elég tehát a szomszéd nagyvárosba átugrani, hogy megismerkedjunk az egészen a római időkig visszanyúló ausztriai borászat örökségével.

Az elmúlt évben mintegy háromszázféle bort mutatott be tucatnyi pincészet, a kínálatot tekintve hasonlóra lehet számítani idén is. Természetesen a kiváló borok mellé a legjobb sajtokból és kolbászokból készült kóstolófalatok is járnak. A belépőjegy ára tizenhét euró.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

wine | vienna | fest | borfesztivál | programajánló

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom