Close
Nem árt már most beírni a naptárba Bécs legnagyobb tavaszi boros eseményét

Nem árt már most beírni a naptárba Bécs legnagyobb tavaszi boros eseményét

Rákészülve a nyárra, május első napjaiban elég exkluzív környezetben kóstolhatjuk meg a legjobb osztrák borokat.

A Vienna Wine Fest Ausztria egyik legjobb borfesztiválja, melyet ebben az évben május 8-án tartanak a bécsi Múzeumi Negyedben. Elég tehát a szomszéd nagyvárosba átugrani, hogy megismerkedjunk az egészen a római időkig visszanyúló ausztriai borászat örökségével.

Az elmúlt évben mintegy háromszázféle bort mutatott be tucatnyi pincészet, a kínálatot tekintve hasonlóra lehet számítani idén is. Természetesen a kiváló borok mellé a legjobb sajtokból és kolbászokból készült kóstolófalatok is járnak. A belépőjegy ára tizenhét euró.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom