Close
Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Csodálatos ételek, fantasztikus tájak, semmihez sem hasonlítható hangulat – ez Vietnam esszenciája.

Egy országot bejárni igazán izgalmas és inspiráló, különösen akkor, ha Vietnamot fedezzük fel motorral, kerékpárral, vonattal és hajóval. Ebben az úti filmben életre kel mindaz, ami az országot egyedülállóvá teszi, közben pedig úgy érezzük,

bármelyik pillanatban készen állunk megtapasztalni a videóban látható élményeket.

Vietnam egyszerre lehet kaotikus és nyugodt, és ez a kisfilm pedig tökéletesen bemutatja az ország két arca közötti kontrasztot.

Ha a jövőben el szeretnénk látogatni az ázsiai országba, de egy kicsit félünk attól, hogy mire számíthatunk, ez a videó garantáltan meggyőz bennünket arról, hogy belevágjunk az utazásba.

vietnam | video | ázsia | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom