Close
Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Csodálatos ételek, fantasztikus tájak, semmihez sem hasonlítható hangulat – ez Vietnam esszenciája.

Egy országot bejárni igazán izgalmas és inspiráló, különösen akkor, ha Vietnamot fedezzük fel motorral, kerékpárral, vonattal és hajóval. Ebben az úti filmben életre kel mindaz, ami az országot egyedülállóvá teszi, közben pedig úgy érezzük,

bármelyik pillanatban készen állunk megtapasztalni a videóban látható élményeket.

Vietnam egyszerre lehet kaotikus és nyugodt, és ez a kisfilm pedig tökéletesen bemutatja az ország két arca közötti kontrasztot.

Ha a jövőben el szeretnénk látogatni az ázsiai országba, de egy kicsit félünk attól, hogy mire számíthatunk, ez a videó garantáltan meggyőz bennünket arról, hogy belevágjunk az utazásba.

vietnam | útifilm | ázsia | video

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram