Close
Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Csodálatos ételek, fantasztikus tájak, semmihez sem hasonlítható hangulat – ez Vietnam esszenciája.

Egy országot bejárni igazán izgalmas és inspiráló, különösen akkor, ha Vietnamot fedezzük fel motorral, kerékpárral, vonattal és hajóval. Ebben az úti filmben életre kel mindaz, ami az országot egyedülállóvá teszi, közben pedig úgy érezzük,

bármelyik pillanatban készen állunk megtapasztalni a videóban látható élményeket.

Vietnam egyszerre lehet kaotikus és nyugodt, és ez a kisfilm pedig tökéletesen bemutatja az ország két arca közötti kontrasztot.

Ha a jövőben el szeretnénk látogatni az ázsiai országba, de egy kicsit félünk attól, hogy mire számíthatunk, ez a videó garantáltan meggyőz bennünket arról, hogy belevágjunk az utazásba.

vietnam | ázsia | video | útifilm

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram