Close
Vigyél haza egy szelet tavaszt a háromnapos tulipánvásáron!

Vigyél haza egy szelet tavaszt a háromnapos tulipánvásáron!

Különleges tulipánok, illatos jácintok és habos nárciszok kaphatóak három napon át a PLANTE.-ban.

A budapesti Madách Imre utcai tulipánvásárt február 14–16. között tartják, a virágokat tízesével csomagolva lehet majd megvásárolni, csomagonként háromezer forintért.

Mindez azért remek dolog, mert a virágok hazai termelőtől (Kardos Alíz, Karol & Blase), Makóról érkeznek, tehát a szépségek megvásárlásával egy kiváló hazai termelőt támogatunk, másrészt a virágokhoz termelői áron juthatunk hozzá.

Slow lifestyle virágstúdiónak mondják a Madách Imre utcai helyet, ahol kizárólag hazai termelők és kertészek virágaiból készítenek kompozíciókat lakásba, esküvőre, rendezvényre vagy installációkhoz.

Filozófiájuk szerint az általuk alkotott csokrokról az embereknek eszükbe jut valami, legyen az egy feledhetetlen pillanat, egy emlékezetes helyszín vagy egy szívet melengető történet.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom