Close
Ezek a világ legjobb szállodái 2023-ban

Ezek a világ legjobb szállodái 2023-ban

A Travel + Leisure összegyűjtötte a világ legjobb szállodáit, amelyek között botswanai táborhelyek és óceánparti luxus menedékek is megtalálhatók.

Sokak gondolják úgy, hogy egy szálloda is lehet úti cél, nekik szolgál tökéletes listával a Travel + Leisure utazási magazin, amely nemrégiben tette közzé a világ legjobb új szállodáinak toplistáját. A hoteleket nyolc különböző kategóriába sorolták, amelyek között tengerparti szállodák, megfizethető, de luxus helyek és eldugott menedékek is megtalálhatók.

A városi szállodák kategóriában a Four Seasons luxuslánc nashville-i hotelje bizonyult a legjobbnak elsősorban a zenei témájú dekorációja miatt, míg a New York-i Nine Orchard-ot a sikkessége miatt méltatták.

Ha a tengerparti kiruccanásokról van szó, akkor a mexikói Four Seasons Resort Tamarindo viszi a pálmát, de igazán figyelemre méltó a görögországi Cosme és a brazil Fasano Trancoso is.

Az élményüdülőhelyek kategóriájába tartozik a toszkán dombtetőn fekvő OasyHotel az egyszerű faházaival, a mexikói Naviva, a botswanai Duke’s Camp és a zambiai Lolebezi is.

A megfizethető luxus kategóriában a berlini Château Royal nem talált legyőzőre, pedig szoros volt a verseny a Los Angeles-i Short Stories Hotellel és a Miamiban található Life House-zal.

(Forrás: Time Out, fotók: hivatalos oldalak)

szálloda | toplista | hotel

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram