Close
Idén is magyar szállodáé a világ egyik legjobb reggelije

Idén is magyar szállodáé a világ egyik legjobb reggelije

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egyedüli magyar szállodaként került a ranglista legjobbjai közé a Hotel Palazzo Zichy.

A Mornings.co.uk a Tripadvisor értékelései alapján idén is összegyűjtötte a világ legjobb szállodai reggelijeit, hogy aztán megállapíthassa, melyik hotel kínálja a világ legjobb napindító étkezését.

Arra a következtetésre jutottak, hogy az abszolút győztes több mint ötezerháromszáz értékeléssel a londoni Park Plaza Westminster Bridge lett, a második helyen a római Hotel Artemide végzett (4842 említés), ezt követi a kuala lumpuri Traders Hotel (4237).

A top tízes listára egyedüli magyar szállodaként került fel a budapesti Hotel Palazzo Zichy, közel háromezerhétszáz értékeléssel.

Íme a teljes lista:

Park Plaza Westminster Bridge, London (5363 említés)
Hotel Artemide, Róma (4842)
Traders Hotel, Kuala Lumpur (4237)
Chatrium Hotel Riverside, Bangkok (4086)
Shangri-La, Bangkok (3695)
Premier Inn London County Hall Hotel, London (3682)
Hotel Palazzo Zichy, Budapest (3679)
The Tower Hotel, London (3575)
Sandals Royal Bahamian, Nassau (3545)
Shangri-La, Kuala Lumpur (3471)

Ahogyan arról már tavaly is beszámoltunk, a Hotel Palazzo Zichy a történelmi Palotanegyedben található, üvegtetős reggelizőterme fantasztikus környezetet biztosít az amerikai stílusú svédasztalos reggelihez, melyet a szálloda vendégeinek szolgálnak fel.

(Forrás: TimeOut, fotó: Booking)

hotel | tripadvisor | szállodai reggeli | hotel palazzo zichy | szálloda

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram