Close
Gasztrorajongók repülhetik körbe a világot huszonhárom nap alatt

Gasztrorajongók repülhetik körbe a világot huszonhárom nap alatt

Luxus gasztrokaland a Föld körül, amely megáll Ausztráliában, Új-Zélandon, Hawaii-n, Francia Polinéziában és sok más helyen.

A TCS World Travel luxus utazásszervező és magánrepülőgépes társaság 2023-ban minden képzeletet felülmúló utazásra csábítja az ínyenceket. Marokkótól Japánig, Omántól Peruig, Indiától Togóig bejárhatják a világot a gasztronómia szerelmesei a cég privát luxusrepülőgépén.

A túra huszonhárom napig tart és összesen ötvenkét vendég vehet rajta részt.

Az utasok részt vehetnek egy Waipara-völgyi bortúrán Új-Zélandon, hogy a Pinot Noir, a Chardonnay, a Rizling és Pinot Gris mellé fantasztikus fogásokat is fogyasszanak. Tovább haladva Ausztráliában a Barossa Vally-ben található, 1843-ban alapított Hutton Vale pincészeté a főszerep, ahol megismerhetik a környék mezőgazdasági tevékenységét és történelmet, mielőtt leülnének ebédelni egy csodálatos, rusztikus környezetbe.

A gasztrokalandok Torbeckben folytatódnak prémium borok kóstolásával, a Penfolds Magill Estate Pincészetben pedig a borkészítési történetében merülhetnek el. Tasmániában a privát vacsora mellé értékes műalkotásokat felvonultató tárlatok is járnak, a Cook-szigeteki The Pacific Resort-ban pedig a világ talán legjobb halas ételei kerülnek az asztalra. Adelaide-ben, a Hardy’s Verandah étteremben pedig degusztációs menükkel zárul az út.

Úgy tudni, a világkörüli gasztrotúrára 2023-ban csupán öt indulási dátumot hirdetnek meg 2023. október 29. és november 20. között, melynek ára személyenként 149 950 dollárról, vagyis hatvanmillió forintról indul.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)

földkörüli utazás | utazás | gasztronómia

FOLYTASD EZZEL

Üvegpadló és északi fény is jár Európa legjobb rooftop bárjaihoz

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom