Close
A Woollahra Residence a csendes egyszerűség szinonimája is lehetne az építészet világában

A Woollahra Residence a csendes egyszerűség szinonimája is lehetne az építészet világában

A Tom Mark Henry Studio munkatársai azt a kérést kapták, hogy tervezzenek egy olyan otthont, amelynek a fő ismertető jegye a csendes egyszerűség. Így született meg a Woollahra Residence.

Az enteriőrben az anyatermészet ihlette színpaletta köszön vissza: a teret a világosabb, kőszínű árnyalatok uralják, az ülőgarnitúra pedig a szőtt textúrák világát idézi meg.

A Woollahra Residence esetében alkalmazott lakberendezési megoldások az art decóból is ihletet nyertek,

amelyet ugye gyakran az első modern világstílusként emlegetnek, mivel az élet szinte minden területére kihatott, valamint a kor divatját és fő stíluselemeit is meghatározta.

A szekrények és a polcok gyönyörűen olvadnak bele a nappali környezetébe, így pedig a különböző népművészeti kellékek és dekorelemek kerülnek jobban előtérbe. A boltíves megoldások is tetten érhetők a lakásban, a kvarckőből készült konyhapult, valamint a kézzel készített csempék pedig extra természetességet kölcsönöznek a laknak.

A kissé rusztikus fürdőszobát egy elegáns és visszafogott kék ruhába öltöztették, a hálószoba egyetlen sötét elemének pedig az egyszerű, kárpitozott sötétszürke fejtámla tekinthető, amely remekül töri meg a világos hegemóniát.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporist)

FOLYTASD EZZEL
Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak
Ez a rendőrőrsből lett luxusszálloda nyerte el a rangos építészeti díjat
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom