Close
Teljesen elvarázsolt minket ez az otthon

Teljesen elvarázsolt minket ez az otthon

A Tom Mark Henry Studio munkatársai azt a kérést kapták, hogy tervezzenek egy olyan otthont, amelynek a fő ismertető jegye a csendes egyszerűség. Így született meg a Woollahra Residence.

Az enteriőrben az anyatermészet ihlette színpaletta köszön vissza: a teret a világosabb, kőszínű árnyalatok uralják, az ülőgarnitúra pedig a szőtt textúrák világát idézi meg.

A Woollahra Residence esetében alkalmazott lakberendezési megoldások az art decóból is ihletet nyertek,

amelyet ugye gyakran az első modern világstílusként emlegetnek, mivel az élet szinte minden területére kihatott, valamint a kor divatját és fő stíluselemeit is meghatározta.

A szekrények és a polcok gyönyörűen olvadnak bele a nappali környezetébe, így pedig a különböző népművészeti kellékek és dekorelemek kerülnek jobban előtérbe. A boltíves megoldások is tetten érhetők a lakásban, a kvarckőből készült konyhapult, valamint a kézzel készített csempék pedig extra természetességet kölcsönöznek a laknak.

A kissé rusztikus fürdőszobát egy elegáns és visszafogott kék ruhába öltöztették, a hálószoba egyetlen sötét elemének pedig az egyszerű, kárpitozott sötétszürke fejtámla tekinthető, amely remekül töri meg a világos hegemóniát.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporist)

FOLYTASD EZZEL
Hihetetlen, hogy furnérból ilyen gyönyörű lépcsőt lehet csinálni
A világ első moziszállodájában a legjobb filmek mellé videójáték is jár
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom