Close
Az Airbnb összefogott a Mikulással, hogy együtt megmentsék a karácsonyt

Az Airbnb összefogott a Mikulással, hogy együtt megmentsék a karácsonyt

Rénszarvasszán helyett ezúttal virtuálisan érkezik a Télapó.

Könnyen elképzelhető, hogy az eddig megszokotthoz képest idén más karácsonyunk lesz. Akárhogyan is alakul, az Airbnb mindent megtesz az ünnepi hangulatért, még magával a Mikulással is egyezséget kötött ennek érdekében.

Az összeállás eredményeként az Airbnb a Santa Visits USA-val közösen összehozza a találkozást a Télapóval a neten keresztül, továbbá virtuális ünnepi partikat szervez, ideértve a pizsmapartikat és a különféle egyéb tematikájú szórakoztató esteket,

nem beszélve az Airbnb Expirience-ről, melynek keretében a lappföldi Mikuláshoz lehet bejelentkezni. 

“Az Airbnb támogatást nyújt azoknak a Mikulásoknak, akik érdeklődnek az online történő feladatteljesítés iránt, segítve őket a zökkenőmentes átállásra a virtuális világba” – áll a társaság közleményében. Az Airbnb további ünnepi tematikájú foglalkozásokat is kínál az érdeklődőknek, segít a meghitt vacsorák megszervezésében, a jelentkezők karácsonyi dalokat énekelhetnek a Broadway sztárjaival, és meg azt is megtanulhatják, hogyan kell hibátlanul kinyitni egy üveg pezsgőt a stílusos ünnepléshez.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány ebben az évben jelentősen megváltoztatta a karácsonyhoz kapcsolódó szokásokat, gondoljunk csak a rengeteg elmaradt vagy rendhagyó módon megtartott adventi vásárra, illetve jó néhány cég keresett olyan Télapókat, akik az interneten keresztül köszönnek be a gyerekekhez.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure)

karácsony | internet | airbnb | Virtuális | télapó

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom