Close
Ilyen könnyen még nem lehetett felfedezni az ókori egyiptomi csodákat

Ilyen könnyen még nem lehetett felfedezni az ókori egyiptomi csodákat

Online túrákat indított az Egyiptomi Turisztikai és Régiségügyi Minisztérium.

Az “Experience Egypt from home. Stay home. Stay safe” szlogen mentén indított kezdeményezés célja, hogy a koronavírus-járvány miatt otthonmaradásra kényszerülők legalább virtuálisan vezetett túrákon bejárhassák az ősi romokat, sírokat, kolostorokat.

Az igencsak részletgazdag 3D-s túrák a Google Street View-hoz hasonlóan működnek.

Az egész képernyős kaland ingyenes, díjmentesen nézhetjük meg többek között III. Meresankh királynő vagy a 18. dinasztia idejéből származó ókori egyiptomi hivatalnok, Menna sírját a thébai nekropoliszban, illetve a negyedik században épült Vörös Kolostort, amely az egyiptomi kopt egyház egyik legszentebb helye, az ország egyik leghíresebb kolostora.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom