Close
Vuhan már turisztikai célpontként hirdeti magát

Vuhan már turisztikai célpontként hirdeti magát

Nagyot változott a helyzet a koronavírus-járvány kirobbantójaként elhíresült városban.

Nemrég megírtuk, hogy október első hetében – nagyrészt a kínai Aranyhétnek köszönhetően – milliók keresték fel Vuhant. A tavasszal negatív hírnévre szert tett város most ismét a figyelem középpontjába került:

már turistákat csalogat.

A tizenegy milliós metropolisz Találkozzunk Vuhanban! címmel promóciós videóban csábítja a leendő látogatókat, hogy ismerkedjenek meg Vuhan természetes szépségével.

A város kulturális és idegenforgalmi irodája által összeállított videóban arról beszélnek, hogy Vuhan soha sem habozott megmutatni a szépségét, és akik szeretik a várost, azok nagyon remélik, hogy minél többen megértik ezt. Kiemelik többek között a csillogó fényű Jangce folyót, a zenét, és az egyedülálló hangulatot.

Mint ismeretes, a közép-kínai Hupej tartományban található várost január 23-tól április 8-ig lezárták, a szigorú intézkedés pedig jelentősen lelassította a fertőzés terjedését. A hivatalos téjkoztatás május óta nem számolt be új esetről.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotók: Unsplash)

hirdeti | terjedés | célpont | vuhan | kirobban

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram