Close
Vuhanban több ezres zenei fesztivált tartottak

Vuhanban több ezres zenei fesztivált tartottak

Maszk nélkül, a városban ugyanis elvileg már nincs Covid-fertőzött.

Több ezer néző vett részt Kína legnagyobb zenei fesztiválján, a Strawberry Music Festivalon szombaton Vuhanban – írja az Independent. Tavaly az eseményt online kellett megtartani a koronavírus-járvány miatt, ezért óriási volt az érdeklődés a koncertek iránt, ráadásul a rendezvény az ötnapos nemzeti ünnep része volt.

A koncerteket a Wuhan Garden Expo parkjában rendezték, és kínai énekeseket és zenekarokat hívtak meg.

A felvételen látható, hogy a résztvevők többségén nem volt maszk, vagy ha igen, nem takarta a szájukat vagy az orrukat, és a tömeg tömött sorokban bulizott a koncerteken.

Arról nem tudni, hogy az eseményen volt-e fertőződés. Ugyebár Vuhan az a város, ahonnan elszabadult a koronavírus 2020-ban, mára azonban a hivatalos adatok szerint teljesen vírusmentessé vált. Reméljük, semmi aggasztót nem jeleznek a koncerttel kapcsolatban, ahogy az angolok első, maszk nélküli, többezres fesztiváljáról sem, amelyet a napokban rendeztek meg Liverpoolban.

(Forrás: Independent, HVG, fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom